Thru the Lens of Leica

By: Amal Ziaq

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 8-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Break fast pics at Big Plate....

 
 
 
View all 44 photos...
hehehe...


Sunday, 28-Mar-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kuala Lumpur International Motorshow 2003

Kancil Fun art
Kelisa Rapid
Interior of Kelisa Rapid..Rally Spec
View all 72 photos...
After cleaning up my drive i finally found this set. These pics were taken at KLIMS somewhat around mid last year..so enjoy...


Friday, 26-Mar-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Gambar PD..

here we come!
Float tukar seluar nampak anu dier..isk tak malu betul..
gambar scenery baik punyer
View all 15 photos...
ok geng ni gambar kat PD harituh...aku tak snap banyak ada lagi gambar dr camera member...so tgk jerla...

percutian ni aku bole kata berjaya gak la sebab planning pon last minit..member² pon sporting habis..ok la..till we meet again...


P/s semua balik kena sunburn..giler aku,fazli n hilal belakang dah kena goreng ngan matahari..rasa kulit cam kena siat² jer...


Wednesday, 24-Mar-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Pics of practise session at Sepang..F1..

 
 
 
View all 12 photos...
Pics taken by a friend at Sepang's F1 Practise Session last Friday...hmmm


Monday, 22-Mar-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hari ni aku menyangap lagi la nampaknya....

taken after futsal..
abang macho..
taken before the Youth Party shit at college
View all 11 photos...
Ok bai..aku upload lagi gambar² dr archive aku..the people in this series are a bunch of crazy ass lunatics.. member² aku dr college..but they're the best..sebab diorang la aku jadi giler...cheers


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net